Boš finančno uspešen?

Saj veš … dobro je vedeti kaj se bo s tabo dogajalo v tvoji prihodnosti. Zato se pripravi, da se boš lahko boljše znašel, ko se ti bo prihodnost dogajala.

Vabim te, da s svojega telefona, ki ga sedaj držiš v roki, pošlješ sms ali pa me pokličeš. Zate bom odprla tarot karte ter skozi njih dobila odgovore, ki jih iščeš.

tarot-3336-sms

Kaj je sploh tarot vedeževanje?

Tarot vedeževanje je eden od sistemov, s katerimi se lahko napoveduje prihodnost.

Skozi stoletja so ljudje razvijali različne tehnike za namene lajšanja težav, ki so se jim vsakodnevno pojavljale. Vedeževanje so velikokrat uporabljali za napovedovanje letine, ali bodo imeli veliko otrok, ali jim bo zdravje služilo, ali bodo hčere omožile bogate ženine in podobno. Tudi ženini so uporabljali vedeževanje za ugotavljanje karakterja svoje zaročenke ali bo lahko imela otroke in kako zvesta mu bo.

Skrbi se danes razlikujejo od tistih v preteklosti, vendar pa v osnovi še vedno ostajajo iste. Vedeževanje je v družbi velikokrat zasmehovano, vendar ljudje kljub temu na skrivaj še vedno obiskujejo vedeževalce. V današnji dobi interneta, elektronske pošte ter telefona pa je to mnogo lažje, saj lahko dandanes človek dobi odgovore na svoja vprašanja praktično kadar koli in kjerkoli. Ni se več potrebno toliko izpostavljati, dejansko lahko posameznik do odgovorov s pomočjo vedeževanja  pride v “intimi” oziroma zasebnosti svojega telefona.

Vedeževalci in vedeževalke se največkrat poslužujejo vedeževanja iz ciganskih kart in tarot kart. Tisti ali tista, ki vedežuje, poveže tarot karte s vprašanji posameznika in mu nato razgrne odgovore, ki jih skozi intrepretacijo simbolov dobi. Vedeževalec mora imeti pri tem močno razvito intuicijo, ki se z leti vedno bolj izostruje.

Če ti ustreza, me lahko tudi pokličeš

vpogled-prihodnost-0906679


tarot-sms-logo-3

Strošek klica na številko 0906679 iz omrežja Telekom je 1,99 eur/min, iz A1 2,99 eur na min, iz T2 2,50 eur/min in iz Telemach 3,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV. Podrobneje o ceniku tukaj

Obestilo o stroških sms za ključno besedo TAROT: Cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si