Sms vedeževanje

Verjamem, da lahko sms vedeževanje postane tvoja priljubljena opcija za napoved prihodnosti

Ko nisi prepričana ali prepričan v svojo prihodnost in ko si želiš, da bi ti kdo pogledal kaj te čaka, ti lahko pomagam in te povabim, da uporabiš sms vedeževanje za vpogled v svojo prihodnost. In za vpogled se uporablja tarot karte. In zato je to nekaj posebnega, pogovor z vseprisotno energijo, ki ti sledi, ki te opazuje, ki ve kaj te čaka, le ti si tisti ali tista, ki tega ne vidi, ne začuti. Ampak nič zato. Zato sem tukaj zate, da to naredim namesto tebe.

Hej .. če te pa zanima vedeževanje po telefonu me pa pokliči.

Kako lahko začneš uporabljati sms vedeževanje

Zelo enostavno ….

Preberi navodila za vedeževanje sms: odpri svojo aplikacijo za klasične sms-e, nato na prvo mesto v sporočilu napiši TAROT, nato naredi presledek, nato natipkaj vprašanje, ki te zanima in vse skupaj pošlji na številko 3336. V povratnem sms-u boš dobila ali dobil v potrditev pogoje, ki jih potrdiš tako, da pošlješ nazaj besedico DA. Takrat bo na mojo stran prispelo tvoje sporočilo z vprašanjem, ki si ga napsial ali napisala v prvem sporočilu. Vse kar je treba potem s tvoje strani še narediti je samo počakati na moj odgovor.

sms vedeževanje na tarot na 3336

Kakšni so stroški za vedeževanje sms TAROT: Cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku tvojega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (moj odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si

Kaj je dobro vedeti, ko mi pošlješ sms za napoved svoje prihodnosti

Ko boš postavil ali postavila vprašanje, ti bom odgovorila takoj ko bom vprašanje videla. Če bom odsotna ti bom odgovoirla takoj ko bom spet pri mojih tarot kartah. Poleg vprašanja za prihodnost, ki mi ga pišeš, ne pozabi dopisati tudi tvojega rojstnega dne. Vprašaš lahko karkoli, tarot ti bo vedno dal odgovor. Pozabi pa na loto številke ali pa informacije kdaj bo kdo umrl. Na taka vprašanja tarot ne da odgovora. Pa tudi na rezultate volitev ali športne rezultate lahko pozabiš. To ne gre. Lahko bi ti cele eseje napisala zakaj to ne gre. Pa nima smisla.

Kakšna vprašanja okoli svoje prihodnosti postavi tarotu

Vprašaj za ljubezensko dogajanje, vprašaj za dogajanje v službi, vprašaj za osebno počutje, za finančno situacijo v kateri se nahajaš. Predvsem pa vprašaj kaj lahko narediš, da se to ali ono področje tvojega življenja lahko izboljša.

Tarot je odlično orodje za raziskovanje sebe in za napoved prihodnosti. In sms vedeževanje je en tak zelo priročen način, da preko mene – vedeževalke, ki poznam zelo dobro tarot, dobiš odgovor za svojo prihodnost. Drugi način pa je vedeževanje po telefonu. Če si tega želiš vedeževanja po telefonum preko telefona, če ti je to bolj priročno, pa me pokliči. Tukaj sem zate, da ti prerokujem prihodnost.