Tarot vedeževanje po telefonu

Tukaj je moja telefonska številka za vedeževanje po telefonu. Spravi si jo v telefon. Verjamem, da ti bo mnogokrat še kako prav prišla.

Če te pa zanima sms vedeževanje potem izvoli, kontaktiraj me preko sms.

vedeževanje po telefonu na 0906679. Pokliči me zdaj

Vedeževanje po telefonu je nekaj kar ti lahko zelo pomaga pri premagovanju ovir v življenju

Kadar se znajdeš v stiski … ko ne veš kako naprej … ko te zanima kako se bo izšlo … me pokliči. Pogledala bom v tarot karte in ti povedala kaj mi zate povedo, kaj pokaže okoli dogajanja in kako se bo izšlo zate.

Ne morem ti garantirati, da boš dobila ali dobil vedno odgovor, ki ti bo pihal na dušo. Jaz nisem tak tip vedeževalke s tarot kartami. Moje tarot karte pokažejo resnico in ne morem ti resnice tajiti. Je pa tako, da vedeževanje po telefonu s tarot kartami zahteva preciznost, zahteva hitrost mešanja, dolgoletno prakso in izkušnje na polju vedeževanja.

Kako poteka tarot vedeževanje, ko me pokličeš

Ko me pokličeš, slišiš moj glas, jaz pa tvojega. Tako se povežem jaz s tabo, ti pa z mano, iz srca v srce. Nato postaviš vprašanje, na katerega želiš, da ti karte dajo odgovor.

Potem sta pa dve poti:

  • prva pot je, da vedeževalske karte povedo kaj se bo dogajalo, zato si tudi poklicala ali poklical. Popolnoma razumljivo;
  • druga pot je pa ta, da ti tarot karte povedo kaj bi bilo dobro narediti, da bi se ti zadeve čim bolj eizšle. Zakaj tako? Ker ima vsak človek nekaj malega svobodne volje in zato se lahko na nek dodgodek, ki se mu nekako ne da uiti, pripraviš in ga oddelaš veliko bolje kot če bi samo čakala ali čakal, da se zgodi. O temu ti bom nekje drugje na spletni strani napisala zakaj kako in zakaj je to pomebno, potem bom pa tukaj prilepila link, da si biš lahko prebral ali prebrala in bolje razumela.

Vedeževanje s tarot kartami zna biti na trenutke zelo zahtevno, še posebej ko se postavljajo zahtevna vprašanja. In vsak ima po svoje zahtevna vprašanja.

Tvoja tarot vedeževalka, tarotistka

Če se ne bom oglasila pokliči malo kasneje. Najverjetneje sem z nekom drugim na telefonu ali pa počivam, ker cel dan pa ne morem biti na telefonu. Treba se je energetsko čistiti, treba si je jemati pavze. Ne gre drugače.

Strošek klica za vedeževalske storitve na številki 0906679 iz omrežja Telekom je 1,99 eur/min, iz A1 2,99 eur na min, iz T2 2,50 eur/min in iz Telemach 3,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV. Podrobneje o ceniku tukaj