Tarot karta Kraljica novcev

By | 11. 4. 2023

Kraljica novcev predstavlja žensko z bogatimi izkušnjami in izjemnimi poslovnimi sposobnostmi

Kraljica novcev je inteligentna, preudarna in ima veliko mero samozavesti. Zna sprejemati odločitve, ki temeljijo na racionalni presoji. Je izjemno sposobna pri gospodarjenju s finančnimi sredstvi, zato se ji nikoli ne zdi, da ji zmanjkuje denarja.

Je zelo odločna in se ne boji prevzeti odgovornosti. Rad ima red in strukturo, zato si prizadeva za doseganje ciljev z načrtovanjem in organizacijo. Je zelo vztrajna in potrpežljiva, kar ji pomaga pri doseganju uspeha na dolgi rok. Kraljica novcev se zaveda, da ni nobenega hitrega uspeha in da je za uspeh potrebno trdo delo.

Kraljica novcev v ljubezni …

V ljubezenskem smislu je zelo zahtevna in zahteva partnerja, ki ji bo lahko sledil. Potrebuje nekoga, ki ji bo lahko sledil v njenem tempu in razumel njene življenjske cilje. Je zelo zvesta in potrebuje zvestobo partnerja, da bi se lahko v polni meri predala razmerju.

Kraljica novcev še na splošno …

Na splošno je Kraljica novcev karta, ki predstavlja stabilnost, varnost in uspeh. Je zelo ambiciozna, hkrati pa tudi velikodušna in odgovorna. Sprejemata zelo dobre odločitve, ki temeljijo na racionalni presoji, zato se ji zdi, da ima vedno pod nadzorom vse, kar se dogaja okoli nje.

O delu s tarot kartami je dobro vedeti sledeče …

Tarot karte lahko pomagajo pri odnosih z drugimi ljudmi. Karte nam lahko ponudijo vpogled v odnos, ki ga imamo s partnerjem, prijatelji ali družino, in nam pomagajo razumeti, kaj je treba storiti za izboljšanje teh odnosov.

Tarot karte so namenjene tudi vpogledu v prihodnost dogajanja, takšnega ali drugačnega.

Pri uporabi tarot kart je pomembno, da se osredotočimo na vprašanja, ki so za nas pomembna. Poleg vprašanj, ki so osredotočene na prihodnost, je dobro postavljati tarotu tudi vprašanja, ki se osredotočajo na sedanjost in našo notranjo rast.

Nazaj na tarot karte